неділя, 11 вересня 2011 11:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко заявила, що їй загрожує небезпека

Тимошенко заявила, що їй загрожує небезпека

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що судовий процес проти неї завершиться обвинувачувальним вироком, і що за гратами її життю буде загрожувати небезпека, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Я ніколи не доставлю Януковичу і його режиму задоволення почути хоч найменший натяк на страх з мого боку. Але, якщо чесно глянути на цю людину і його діяння, стає зрозуміло, що не можна поручитися за мою особисту безпеку. Авторитарні правителі на кшталт Януковича зазвичай є жорсткими людьми, які приходять до влади, а потім починають потроху надходити, як злочинці. Янукович - унікальне явище для сучасного світу, адже він був двічі засудженим кримінальним злочинцем задовго до приходу до влади. Тому його схильність до насильства і злочинності є інстинктивною, а не чимось придбаним на владній посаді", - сказала Тимошенко в інтерв'ю британському виданню The Times.

Лідер партії "Батьківщина" підкреслила, що результати судового розгляду порушеної проти неї кримінальної справи були підготовлені до початку слухань в суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко знову відмовилась від медогляду

"Я думаю, що моє засудження було вирішено ще до початку судового процесу. У цій частині світу ми, на жаль, занадто добре знайомі з механізмом показового судилища", - зазначила вона.

Тимошенко повідомила, що зараз читає лекції бірманського лідера опозиції Аун Сан Су Чжі про свободу на радіо ВВС.

"Протягом 20 років бірманські диктатори намагалися її зламати, але вона все ще залишається яскравим прикладом. Я всіма силами буду намагатися успадковувати її мужність", - підкреслила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявила, що їй загрожує небезпека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі