пʼятниця, 09 вересня 2011 18:28

Тимошенко знову відмовилась від медогляду

Тимошенко знову відмовилась від медогляду

Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка перебуває у СІЗО через справу про перевищення службових повноважень під час підписання "газових контрактів", знову відмовилася від медичного огляду, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Як зазначено в повідомленні, суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв 6 і 7 вересня надав дозволи на проведення комісійного медичного обстеження Тимошенко медичними працівниками установ Міністерства охорони здоров'я (у тому числі її особистим лікарем і медичною сестрою) на території Київського слідчого ізолятора.

Проте 9 вересня в черговий раз Тимошенко відмовилася від медобстеження, інформує прес-служба відомства.

Керівництво СІЗО письмово повідомило Тимошенко, що всі дії персоналу установи та створеної медичної комісії МОЗ відповідають вимогам чинного законодавства і не порушують її особистих прав, зокрема, щодо гарантій конфіденційності отриманої медичної інформації.

Керівництво СІЗО також в черговий раз попередило Тимошенко про особисту відповідальність за стан здоров'я у разі відмови від медогляду.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову відмовилась від медогляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі