середа, 16 червня 2010 18:17

Тимошенко викликає на дебати Януковича та Азарова

Тимошенко викликає на дебати Януковича та Азарова
Юлія Тимошенко заявляє, що готова проводити дебати з Віктором Януковичем та Миколою Азаровим, а не з представниками їхнього оточення.

Про це вона заявила на прес-конференції в Хмельницькому, відповідаючи на запитання, чому не відбулися її дебати з Ганною Герман, повідомляє її сайт.

"Я готова з Януковичем йти на дебати, готова з Азаровим, який всю країну вводить в оману, а для дебатів з іншими людьми є інші люди, які зможуть на відповідному рівні вести дискусію", - заявила вона.

Лідер БЮТ нагадала, що саме Віктор Янукович під час президентської виборчої кампанії, не дивлячись на норми законодавства, відмовився від участі у телевізійних дебатах з нею.

"У свій час він так глибоко сховався від дебатів, що ми його після цього знайти не могли ще три дні ніде", - додала вона.

Нагадаємо, що під час президентської виборчої кампанії Янукович відмовився брати участь у теледебатах з Юлією Тимошенко, заявивши, що йому нема про що знею дискутувати.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко викликає на дебати Януковича та Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі