вівторок, 15 січня 2013 22:01

"Свободівець" розповів, що "регіонали" нишком ховають у Раді під газетами

"Свободівець" розповів, що "регіонали" нишком ховають у Раді під газетами
Фото: tvi.ua

Голосуючи за відсутніх колег у сесійній залі Верховної Ради, представники Партії регіонів бояться робити це відкрито, як раніше, і ховають чужі картки для голосування під газетами.

Про це в ефірі телеканалу ТВі розповів народний депутат від ВО "Свобода" Олександр Мирний.

Політик, зокрема, вважає, що з "кнопкодавами" можна успішно боротися.

"Ті, за кого голосують, як правило, потрапляють у парламент. А ті, які голосують, – там постійно відбувається ротація. Ті, хто буде голосувати, – мають задуматися про наслідки", – заявив Мирний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПР і КПУ називають політичним маразмом та піаром ідею введення кримінальної відповідальності за "кнопкодаство"

За його словами, на перешкоді до притягнення до відповідальності "кнопкодавів" може стати їхня депутатська недоторканність.

"Ми з колегами розглядали найгірший варіант, що не можемо зняти недоторканність. Тоді ми чекаємо, поки закінчиться каденція, і притягаємо до відповідальності", – зазначив "свободівець".

Депутат вважає, що опозиція дієво бореться із "кнопкодавами".

"Якщо в минулі каденції по 150 чоловік голосувало чужими картками, то зараз нарахували усього 22 особи. Тобто ми зробили те, що не робили роками. Ніхто не каже, що ми все вирішимо за день, за місяць. Але якщо будемо наполегливо йти туди, куди йдемо, то вода камінь точить", – пояснив націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція нарахувала 22 "кнопкодава" на голосуванні по Соркіну

Мирний зауважив, що "регіонали", голосуючи за своїх колег, тепер ховають чужі картки.

"Вони почали робити звичні речі в незвичний спосіб. Можете уявити, щоб у минулій каденції люди розкладали газети, а під газетами були ці картки?" – зазначив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" розповів, що "регіонали" нишком ховають у Раді під газетами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі