вівторок, 15 січня 2013 20:16

Чорновіл: Партія регіонів – це "колгосп на глиняних ногах"

Чорновіл: Партія регіонів – це "колгосп на глиняних ногах"
Фото: pravda.com.ua

В Партії регіонів панує багато протиріч. Ця партія нагадує "колгосп на глиняних ногах", тому для опору провладній силі не потрібна сильна, а  необхідна хоч якась опозиція.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат 3,4,5,6 скликань Верховної Ради Тарас Чорновіл.

Колишній народний депутат дивується роботі парламентарів: "З однієї відпустки повернулись - нічого не зробили". "Зараз пішли в другу відпустку, знов на кілька тижнів, тобто якась карикатурна діяльність, яка вражає", - зауважив він, говорячи про роботу нової Ради.

Політик додав: "Мені довелося працювати і в Партії регіонів, і в фракції регіонів. Я добре знаю систему із середини. Я скажу, що на сьогоднішній день — це є фактично колгосп на глиняних ногах. Там стільки протиріч, тому для того, аби він впав не потрібна сильна, а хоч якась опозиція".

Також  він додав, що опозиційні  сили не намагаються зробити нічого, аби протистояти владі та покращити життя в країні, тому їхня діяльність виглядає карикатурною: "Те, що вони роблять — свідчить про те, що це не опозиція, а якась карикатура".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції обіцяють на наступній сесії ще жорсткіше боротися із "кнопкодавами"

Окрім того, Чорновіл навів приклад щодо роботи парламенту в напрямку євроінтеграційного розвитку країни.

"Все, що треба було робити, аби контролювати цю владу, щоб зробити структурні зміни, які б давали можливість розвиватись, це, наприклад відстежувати напрямок євроінтеграції і здіймати шум тоді, коли відбуваються неприйнятні речі. То це вилилося в якусь ніяку постанову, юридичний статус якої, повністю ніякий", - підкреслив Чорновіл.

Проте він висловив думку, що швидше за все "більшість на наступній сесії проголосує за постанову, для того, аби показати позитивні рухи Європі, повпливати на саміт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фесенко запропонував позбавляти "кнопкодавів" депутатського мандату

Нагадаємо, Верховна Рада направила на повторне перше читання всі проекти про заяву парламенту про підтримку євро інтеграційного курсу України.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Партія регіонів – це "колгосп на глиняних ногах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі