понеділок, 14 січня 2013 13:43

Опозиція боротиметься за зняття пільг із депутатів - Томенко

Опозиція боротиметься за зняття пільг із депутатів - Томенко
Фото: ru.tsn.ua

Опозиція буде боротися за зняття пільг із народних депутатів.Про це під час прес-конференції сказав один із лідерів Об'єднаної опозиції Микола Томенко.

Він розповів, що комуністи та ПР внесли зміни до бюджету, якими передбачалися ліквідація пільг нардепів тимчасово.

"Ми — опозиція зареєстрували законопроект, в якому сказали, що ми розглядаємо зміни до бюджету, як обман українського народу. Бо це призупиняло пільги лише на час виборчої кампанії. Тому ми переписали цей тимчасовий законопроект на законопроект і подали його. Нас зганьбили, сказали, що ми чогось не розуміємо, і не проголосували за нього. Тепер ми його перереєстрували і знову наполягатимемо, що це має бути", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція нарахувала 22 "кнопкодава" на голосуванні по Соркіну

Нардеп також додав, що позапартійні усі як один проголосували за бюджет не випадково: "В останню хвилину внесли норму, за якою їм протягом року виплачують стовідсоткову заробітну плату. Це достатньо велика сума. Так само відновлюється фінансове забезпечення колишніх народних депутатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл: На фоні бандитської влади, у нас абсолютно інфантильна та лінива опозиція

Він пообіцяв, що опозиція і надалі вимагатиме зняття пільг із депутатів: "Андрій Пишний, заступник голови Регламентного комітету буде займатися цим питанням. Сподіваюся, що нам вдасться змінити ситуацію".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція боротиметься за зняття пільг із депутатів - Томенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі