неділя, 13 січня 2013 14:37

Депутат Донець розповіла, за що заробила місце у парламенті

Депутат Донець розповіла, за що заробила місце у парламенті
Фото: tvi.ua

Народний депутат від фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Тетяна Донець вважає неправильним називати її креатурою Арсенія Яценюка.

Про це політик заявила в ефірі телеканалу ТВі.

Зокрема, Донець розповіла, як потрапила у список партії "Батьківщини".

Вона вважає, що зробила дуже багато для "Батьківщини" та народу України загалом, а отже, заслужила право стати народним депутатом за списком цієї політсили.

"Я – член "Батьківщини" вже близько семи років, була достатньо активним депутатом Шевченківської районної ради. Була першим депутатом, який домігся виступу в Київраді", – сказала Донець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане наступними "тушками" у ВР: 9 претендентів

"Я вважаю, що зробила достатньо багато для цієї політичної сили і для українського народу", - наголосила парламентарій.

За словами політика, їй запропонував піти в депутати Верховної Ради Арсеній Яценюк.

Разом з тим, Донець зазначила, що було б не зовсім правильно вважати її креатурою Яценюка, оскільки вона досягла значних успіхів у своїй попередній політичній діяльності.

Як відомо, Донець балотувалася до Ради під №55 у списку "Батьківщини". При цьому багато відомих представників опозиції до цього списку не потрапили.

Відповідно до оприлюдненої декларації за 2011 рік, Донець володіє сімома квартирами. На її рахунках у банках більше 10 мільйонів гривень.

 

Зараз ви читаєте новину «Депутат Донець розповіла, за що заробила місце у парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі