неділя, 02 червня 2013 02:27

"Свобода" пообіцяла надавати владі по руках за майбутні фальсифікації на довиборах до Київоблради

"Свобода" пообіцяла надавати владі по руках за майбутні фальсифікації на довиборах до Київоблради
Фото: initiativenational.blogspot.com

На довиборах до Київської обласної ради 2 червня влада готує масштабні фальсифікації, такі як "каруселі" і махінації під час голосування на дому.

Про це заявила представниця ВО "Свобода" Валентина Парчук, яка є єдиним кандидатом від опозиції в окрузі № 16 на довиборах до Київської облради, передає ЛігаБізнесІнформ.

Як повідомляє прес-служба партії, довибори до Київської обласної ради в 16-му окрузі відбуваються в умовах напруженої боротьби між представницею "Свободи" та кандидатами від влади.

"Проти Валентини Парчук влада кинула увесь можливий адміністративний ресурс, керівникам місцевого самоврядування було дано вказівку протистояти виборчій кампанії представниці об'єднаних опозиційних сил", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київським депутатам-опозиціонерам радять здати мандати і блокувати раду

За інформацією націоналістів, "2 червня о 8:00 ранку чотири автобуси, а це близько 200 осіб, рушать з передмість Києва на 16-й виборчий округ, у Вишгородський район".

"Мета — влаштувати добре відомі громадянам України т.зв. "каруселі", щоб сфальсифікувати результати виборів на користь провладного кандидата і не допустити перемоги представниці "Свободи". Кожному з найманців за участь у цій брудній справі обіцяно по 300 грн. винагороди", - зазначають у прес-службі.

Крім того, за інформацією ВО "Свобода", "членам дільничних комісій від опозиції не повідомляють, що на дільницю надійшли бюлетені, таким чином готуючи зрив голосування".

"Більше того, члени територіальних виборчих комісій від влади перебувають на дільничних комісіях, щоб наглядати за "правильним" голосуванням вдома, що також є грубим порушенням законодавства. "Свободівські" активісти готуються перешкодити цьому зухвалому беззаконню", - підкреслюється у заяві партії.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пообіцяла надавати владі по руках за майбутні фальсифікації на довиборах до Київоблради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі