четвер, 22 лютого 2024 06:30

"Божевільний сучий син" - Байден згадав Путіна у новій промові

"Божевільний сучий син" - Байден згадав Путіна у новій промові
Президент США Джо Байден назвав Путіна "божевільним сучим сином" та вказав на значну загрозу зміни клімату. Фото: eastnews.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден назвав російського диктатора Володимира Путіна "божевільним сучим сином".

Водночас екзистенційною загрозою для виживання людства зараз є загроза зміни клімату, заявив він у середу під час виборчої кампанії в Сан-Франциско, передає The Hill.

"Остання екзистенційна загроза - клімат. У нас також є божевільний сучий син, як той Путін, а також інші, і ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза для людства - це клімат", - наголосив американський лідер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна конкурентка Трампа на виборах назвала його навіженим

Байден також безпосередньо звинуватив Путіна в смерті російського опозиціонера Олексія Навального та гостро розкритикував експрезидента Дональда Трампа, який усіляко уникає згадувати Путіна у своїй реакції на загибель російського ув'язненого.

"Республіканці колись мали американські моральні підвалини, але вони, здається, втрачені", - додав Байден.

Президент США Джо Байден у п'ятницю, 16 лютого, відреагував на інформацію про смерть ув'язненого російського опозиціонера Олексія Навального.

У своєму зверненні Байден сказав, що не здивований і обурений цими новинами, "як і мільйони людей по всьому світу". У смерті опозиціонера лідер США звинуватив російського диктатора Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «"Божевільний сучий син" - Байден згадав Путіна у новій промові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі