середа, 06 березня 2019 12:17

Слідчі органи зупиняються на кордоні - Безсмертний висловив песимізм щодо покарання винних у справі Майдану

Слідчі органи зупиняються на кордоні - Безсмертний висловив песимізм щодо покарання винних у справі Майдану
Усе, що відбулося на Майдані, було інспіроване Росією, переконаний Роман Безсмертний. Фото: Олександр Косарев

Слідство не може знайти і покарати винних у злочинах проти Майдану.

Таку думку висловив кандидат у президенти і лідер партії "РУХ +380" Роман Безсмертний в інтерв'ю журналу "Країна".

"Війна з Росією почалася не з Криму чи Донбасу. Вона почалася на Майдані. Ми до цього часу думаємо, що на Майдані воювали з Януковичем і його свитою. Насправді війна з Кремлем почалася на Майдані. Цей ворог і в окремій особі і загалом знаходився за спиною всього того, що відбувалося на Майдані. Якщо ми це зрозуміємо, ми перестанемо самі себе мучити. Тому що те, що відбулося на Майдані, було інспіроване Росією. Тому так імпотентно виглядає Генеральна прокуратура, поліція.

Дуже сумніваюся у тому, що слідчі органи сформулюють відповідь на це питання. Бо вони доходять до кордону і зупиняються. Там [у Росії] діяти вони безсилі. Тому нам конче необхідно сформувати алгоритм, як там працювати у питаннях слідства. У тому числі і в питанні покарання винних у подіях на Майдані. Якщо ми це не зрозуміємо, а спецслужби не забезпечать, це відчуття безкарності буде нас і країну з'їдати зсередини", - сказав Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна має ініціювати створення Балто-Чорноморського союзу - Безсмертний

Повний текст інтерв'ю з кандидатом у президенти та лідером партії "РУХ +380" Романом Безсмертним читайте у журналі "Країна" від 7 березня.

Зараз ви читаєте новину «Слідчі органи зупиняються на кордоні - Безсмертний висловив песимізм щодо покарання винних у справі Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі