вівторок, 19 березня 2013 12:11

Сергій Міщенко: "Сьогоднішня бійка в Раді є наслідком "договорняка"

Сергій Міщенко: "Сьогоднішня бійка в Раді є наслідком "договорняка"
Міщенко: "Опозиції та владі вибори в Києві не потрібні". Фото: lb.ua

Позафракційний народний депутат Сергій Міщенко вважає, що сьогоднішня бійка у Верховній Раді, котра перейшла у блокування парламенту, є спланованою владою і опозицією.

"Опозиції та владі вибори в Києві не потрібні. Договорняки опозиції з владою та естафета, хто швидше добіжить до Банкової дали свої результати: вибори до Київради і мера Києва відбудуться у 2015 році", - цитує Міщенка його прес-служба.

За словами нардепа, уся "непримиренна боротьба" лідерів опозиційних сил звелася до такого: Юлія Тимошенко, Юрій Луценко продовжують сидіти у в'язниці, доля перевиборів у 5 мажоритарних округах залишається невідомою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не можемо дійти згоди навіть на таких дрібних речах, як мова" - Герман

"Замість незаконно звільненого депутата Власенка – уже зареєстрований інший народний депутат. І останній яскравий приклад "боротьби за інтереси виборців" - опозиціонери фактично погодились на перевибори до Київради і київського міського голови на 2015 рік", - зазначив він.

Міщенко також наголосив, що Київ чи не єдине місто в Україні, яке не має свого легітимного органу самоврядування, не має свого міського голову.

"Сьогоднішня бійка відтіснила питання виборів як Київських, так і місцевих на другий план, а також дала можливість "заговорити" тему позбавлення Власенка мандату", - наголосив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Міщенко: "Сьогоднішня бійка в Раді є наслідком "договорняка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі