субота, 27 березня 2021 13:44

Щеплення від коронавірусу: за вакцинацію поза чергою отримали попередження

Щеплення від коронавірусу: за вакцинацію поза чергою отримали попередження
Працівники підприємств отримали вакцину поза черги. Фото: УП

В Офісі президента засудили позачергову вакцинацію від коронавірусу працівників приватних підприємств на Тернопільщині.

"У Тернопільській області сталася неприємна і відверто безсовісна подія, коли поза чергою були вакциновані працівники декількох приватних підприємств. Це відбулось в порушення наявного порядку вакцинації", - сказав заступник глави ОП Кирило Тимошенко у коментарі "Укрінформу".

Він додав, що обласна влада Тернопільщини уже отримала попередження.

24 березня препаратом CoviShield вакцинували 40 працівників підприємств Агропродсервіс та "Тернопільський м'ясокомбінат". Компанії опублікували в соцмережі фото, на яких медпрацівниця проводить щеплення.

На коментарі в Агропродсервісі відповіли, що керівництво підприємства звернулося з відповідним проханням. Але пізніше пости зі сторінок видалили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70% українців вважають, що коронавірус штучний - опитування

Засновником компанії Агропродсервіс є нардеп з групи "За Майбутнє" Іван Чайківський. Також він є секретарем комітету ВР з питань аграрної та земельної політики.

Українці оцінили процес вакцинації від коронавірусу в країні на "двійку". За результатами опитування Соціологічної групи "Рейтинг" з'ясувалося, що середня оцінка процесу вакцинації в Україні - 2,3 бала з 5.

Зараз ви читаєте новину «Щеплення від коронавірусу: за вакцинацію поза чергою отримали попередження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі