пʼятниця, 11 вересня 2009 14:04

Семинога: БЮТ не боїться натовпу, який виведе Янукович

Семинога: БЮТ не боїться натовпу, який виведе Янукович

БЮТ не боїться протестів зі сторони Партії регіонів. Про це заявляє "бютівець" Анатолій Семинога.

- Вони можуть вивести людей, це не проблема. Але що це змінить? Якби це сприяло тому, що від цього прийметься бюджет чи розблокується Верховна Рада. А так у них просто немає нових ідей, технологій для проведення виборчої кампанії, тому вони намагаються використати стару тактику - вивести людей на Майдани.

За його словами, сьогоднішня мета "Регіонів" - ввести Верховну Раду в клінч.

- Щоб не дати можливості прийняти важливі законопроекти. Але якщо буде добра воля голови парламенту, то можна знайти інші варіанти, як провести сесію. Історія знає різні варіанти - це і проведення засідання в Українському домі й в іншому засідання парламенту. Головне політична воля.

Він також зазначив, що ввечері відбудеться засідання фракції БЮТу, де вирішуватимуть, чи варто наступного вівторка збиратися на позачергове засідання.

Його то треба проводити, бо є маса нерозглянутих питань. Але якщо ПР і далі блокуватиме, то немає сенсу цього робити. О 19 годині буде засідання фракції. Там остаточно будемо вирішуватися це. Зрозуміло, що ми якось збираємося розрулювати ситуацію, що склалася.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Семинога: БЮТ не боїться натовпу, який виведе Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі