пʼятниця, 02 лютого 2024 06:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Розкрили довгострокові плани Путіна щодо окупованих територій

Розкрили довгострокові плани Путіна щодо окупованих територій
Путін закликав російські банки не боятися західних санкцій і активізувати роботу на окупованих територіях. Фото: eastnews.ua

Кремль збирається інтегрувати окуповані українські території до РФ упродовж наступних 6 років.

Про такі плани заявив нещодавно російський диктатор Володимир Путін, повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Путін заявив, що Росія планує, аби окуповані території України були на одному рівні з РФ в невизначених ключових областях до 2030 року. Це свідчить про те, що Москва приступає до реалізації довгострокових планів і не передбачає жодних територіальних поступок", - вважають експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін ризикує втратити ключового покупця російської зброї

Путін закликав російські банки не боятися західних санкцій і активізувати роботу на окупованих територіях. Він зазначив, що суб'єкти РФ налагодили патронатні мережі з окупованими регіонами України.

Кремль посилив контроль над "вагнерівцями". Частину бойовиків приєднали до Росгвардії. Російському диктатору Володимиру Путіну вдалося посилити контроль над найманцями приватної військової компанії "Вагнер" після бунту їхнього ексватажка й засновника Євгена Пригожина, повідомило 1 лютого Міноборони Великої Британії у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили довгострокові плани Путіна щодо окупованих територій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі