понеділок, 07 липня 2014 15:42

Росія хоче дискредитувати перемогу українських військових на Донбасі - політтехнолог

Росія хоче дискредитувати перемогу українських військових на Донбасі - політтехнолог
Фото: www.unian.ua

Інформація про те, що українські силовики нібито навмисно випустили колону бойовиків зі Слов'янська через домовленість з терористами - це російська технологія по знеціненню перемог наших військових.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політтехнолог Віктор Уколов.

"Вперше відбувся перелом у звільненні Донбасу і українські силовики взяли одразу 5 міст. Гіркін змушений був рятуватися втечею до самого Донецька. Зрозуміло, що такий провал буде оцінений населенням Донбасу як слабкість. Проте для донецьких надзвичайно важливо завжди підтримувати переможців. Вони не люблять слабаків. Відповідно, з точки зору Росії необхідно зробити все, щоб дискредитувати перемогу українських військових. І вкидання інформації про те, що нібито Гіркіна відпустили - це якраз і є спосіб дискредитації", - зауважив Уколов.

Він нагадав, що відступаючи зі Слов'янська бойовики після себе залишили величезну кількість зброї, амуніції і частину заручників. "Це говорить про те, що це була панічна втеча. Їй передували істеричні звернення Гіркіна до Росії. Вони навіть не спробували вступити в бій. А вночі просто виїхали і почали тікати", - сказав політтехнолог.

Уколов заперечив можливість будь-яких домовленостей терористів із силами АТО.

"Які можуть бути домовленості? Коли відступають на попередні позиції, не залишають невикористаних ракет і ракетних комплексів, а забирають усе. А барикади, куди заїжджає українська армія, були б заміновані на 100%", - переконаний він.

Нагадаємо, що останнім часом у ЗМІ з'явилася інформація про те, що нібито втеча колони бойовиків зі Слов'янська до Донецька стала можлива завдяки домовленостям українських силовиків з терористами.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче дискредитувати перемогу українських військових на Донбасі - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі