понеділок, 30 жовтня 2023 11:45

Російський нацизм крокує поруч з антисемітизмом - Данілов

Російський нацизм крокує поруч з антисемітизмом - Данілов
Данілов сказав про антиізраїльську позицію Кремля. Фото: Facebook.com/rnbou

Жоден єврей чи громадянин Ізраїлю не може почуватися у безпеці, якщо перебуває у Російській Федерації.

Російський нацизм "крокує поруч" з антисемітизмом. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

"Диктатура, фашизм і російський нацизм завжди крокують поруч з антисемітизмом: події в Махачкалі, обійми з ХАМАС, заборона діяльності СОХНУТ (У Росії міністерство юстиції звернулося до суду з вимогою ліквідувати організацію "Єврейське агентство "Сохнут". - Gazeta.ua), брудні жарти Путіна про євреїв - тенденція, що набирає силу, офіційної антиізраїльської позиції Кремля", - заявив секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бербок сказала, з чого радіє Путін

Також Данілов сказав, що "початок на Росії чорносотенських погромів - питання часу".

"Росія однаково ненавидить усі народи, які обирають свободу", - заявив секретар РНБО.

29 жовтня у місті Махачкала Російської Федерації учасники антисемітської акції увірвалися в аеропорт і намагалися проникнути до літака з Тель-Авіва, шукаючи євреїв.

Антисемітські демонстрації підкреслюють загострення міжетнічної і міжрелігійної напруженості у Російській Федерації, сказав американський Інститут вивчення війни.

Зараз ви читаєте новину «Російський нацизм крокує поруч з антисемітизмом - Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі