середа, 05 жовтня 2022 02:59

Резніков прокоментував новий пакет допомоги від США: Допоможе ефективніше звільняти Україну

Резніков прокоментував новий пакет допомоги від США: Допоможе ефективніше звільняти Україну
Резніков подякував США за нову військову допомогу. Фото: president.gov.ua

Новий пакет військової допомоги від США, про який Пентагон оголосив 4 жовтня, допоможе українській армії ефективніше звільняти землі від російських окупантів.

Найкраща нагорода для ЗСУ, це радість звільнених українців, зазначив Міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter.

"А новий пакет допомоги у сфері безпеки від США на суму 625 мільйонів доларів допоможе нам ще ефективніше звільнити нашу землю", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал ЗСУ розповів, чи багато у Росії залишилося зброї

Резніков також подякував за підтримку України президента США Джозефа Байдена, міністра оборони Ллойда Остіна і всіх людей Сполучених Штатів Америки.

4 жовтня президент США Джозеф Байден оголосив про новий пакет допомоги Україні. Сполучені Штати передадуть Україні новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть ракетні установки HIMARS.

Раніше Байден підписав закон про продовження фінансування американського уряду, що включає $12,4 млрд додаткової допомоги Україні.

Зараз ви читаєте новину «Резніков прокоментував новий пакет допомоги від США: Допоможе ефективніше звільняти Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі