пʼятниця, 24 червня 2011 13:35

Регіонали платять за 5 годин акцій під Печерським судом по 100 гривень

Регіонали платять за 5 годин акцій під Печерським судом по 100 гривень

На сайті БЮТ вчора була оприлюднена інформація, в якій йшлося проте, що Партія регіонів вербує по студентських гуртожитках провокаторів, які мають зображувати підтримку народом процесу над Юлією Тимошенко. В тому ж повідомлені йшлося що операцією керує регіонал Олег Калашніков.

Сам регіонал так прокоментував це: "Це провокація. Ніякі гроші ніхто нікому не платив. І люди прийшли сюди самі. Бо вони не хочуть щоб в Україні процвітала корупція. Головним корупціонером ми вважаємо Тимошенко".

Під входом до Печерського суду багато молоді, яка тримає прапори "Загальновійськової спілки України" та білі прапори з написом "Досить". Також вони роздають листівки в яких йдеться, що народ вимагає притягнення Юлії Тимошенко до кримінальної відповідальності за зраду інтересів України.

Один з учасників акції розказує: "Мені подзвонив знайомий і запропонував 100 гривень за те щоб я просто був під Печерським судом з 7 до 12 години. Моїх знайомих тут близько десятка від 15 до 20 років. Гроші обіцяли дати одразу по закінченню заходу. Зараз чекаємо. Але це секрет".

Ім'я він назвати відмовляється, зазначив лише свій вік — йому 15 років

Зараз ви читаєте новину «Регіонали платять за 5 годин акцій під Печерським судом по 100 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі