середа, 22 грудня 2010 15:44

"Регіонали" демонструють звірячі рефлекси, набуті у розбірках - "бютівець"

"Регіонали" демонструють звірячі рефлекси, набуті у розбірках - "бютівець"

Генпрокуратура сьогодні перетворена в інструмент терору проти населення України. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ-Батьківщина Роман Забзалюк.

За його словами, влада демонструє зухвалість і брехливість. "Та заява, яку ми почули сьогодні з вуст представника Генеральної прокуратури (заступника генерального прокурора Євгена Блажівського – Gazeta.ua.) логічно витікала з головної лінії поведінки кримінального синдикату синьо-білого кольору на чолі з Януковичем. Ми не почули те, що побачило населення України і весь світ – побиття депутатів, звірячі рефлекси з боку "шарікових", які виконують злочинні накази, руйнуючи парламент. Вони не можуть опанувати себе. Ці рефлекси вони набули під час вуличних розбірок у 90-х роках", - зазначив депутат.

Забзалюк наголосив, що під час виступу у парламенті Блажівський не сказав про порушення кримінальної справи по конкретним "регіоналам", які нанесли тілесні ушкодження депутатам із БЮТ. "Зухвалість і цинізм брутальні. Вони викликають відповідну реакцію у населення України. Якщо кримінальному синдикату здається, що через залякування і репресії вони будуть утримувати людей в приниженому стані на кухні, їм це не вдасться. Люди це все накопичують, аналізують, а потім це випурхне", - зауважив "бютівець".

"Я спілкуюсь із виборцями. Дуже багато сімей і родин, святкуючи навіть в таких важких умовах новорічні та різдвяні свята, піднімуть келих за те, щоб якомога швидше позбавити Україну від цього кримінального синдикату, який просто розриває країну і принижує її народ", - додав він.

Нагадаємо, 16 грудня, у президії Верховної ради відбулося масштабна бійка між депутатами від Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина. Зокрема, з боку Партії регіонів у бійці взяли участь Олександр Волков, Олег Царьов, Владислав Забарський і Ельбрус Тедеєв.

У результаті масової бійки ряд бютівців отримали травми: Михайло Волинець отримав травму черепа, а Володимиру Бондаренку пошкодили руку. До лікарні Феофанії доставлені п'ятеро депутатів: Володимир Бондаренко, Михайло Волинець, Юрій Гнаткевич, Євген Суслов і Василь Кравчук.

21 грудня Прокуратура Києва завершила перевірку у зв'язку з подіями, що відбулися 16 грудня у сесійній залі Верховної Ради України, і порушила кримінальну справу за частиною 2 статі 344 Кримінального кодексу України.

Сьогодні стало відомо, що за фактом подій, що відбулися у парламенті минулого четверга, 16 грудня, прокуратура порушила кримінальну справу проти нардепів від БЮТ за фактом перешкоджання діяльності народних депутатів, тобто за блокування трибуни.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" демонструють звірячі рефлекси, набуті у розбірках - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі