вівторок, 16 серпня 2011 22:55

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Регіонал" каже, що у США Тимошенко б "сиділа" довічно

"Регіонал" каже, що у США Тимошенко б "сиділа" довічно

Американський суд засудив би Юлію Тимошенко до довічного ув'язнення.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив "регіонал" Леонід Кожара.

"За американським законодавством Тимошенко давно б вже заслужила довічне ув'язнення. У США якщо йде неповага до суду, то, на перший раз, її б оштрафували на тисячу доларів", - розповів "регіонал".

За його словами, "якби вона після цього, скажімо не встала перед судом, то її посадили би на 2 місяці, третій раз не встала - 3 роки ув'язнення".

"І все це сумується. І якби Тимошенко 20 разів не встала перед суддею, вона б вже мала 20 років отримати. А процес же ще не закінчився", - зауважив політик.

Він також категорично спростував обвинувачення в репресіях проти опозиції з боку влади.

"Наприклад, за кордоном мітинги біля суду були б одразу розігнані. У нас акції опозиції ідуть не просто з перевершенням її можливостей. Вони межують, часом, з нахабством. Я бачив, як мітингуючи облили свідка. Ніде у світі цього не можна робити. За це буде арешт. Тому опозиція в нас знаходиться не в загнанні, а, навпаки, у привілейованому стані. Для того, щоб переконатися у цьому достатньо сходити на Хрещатик", - підкреслив політик.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" каже, що у США Тимошенко б "сиділа" довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі