четвер, 13 травня 2010 19:57

"Росія отримає вершки, а Україна - корінці" - експерт

"Росія отримає вершки, а Україна - корінці" - експерт

Українській владі не можна довіряти. Так вважає директор центру суспільно-інформаційних технологій "Форум" Валерій Димов. Про це він сказав у коментарі.

"Влада нас вчить тому, що несподіванки виникають в останній момент. Це ми бачили під час підписання договорів по Чорноморському флоту в Харкові між Януковичем і Медведєвим. І це все було в таємному режимі" - зазначив він. "Це в черговий раз свідчить про те, що цій владі ні в якому разі не можна довіряти. Бо в останній момент можуть вчинити по-своєму".

Експерт не виключає, що під час зустрічі президентів Януковича і Медведєва будуть спроби підписати не публічні, не задекларовані домовленості.

"Все може бути. Але головне, щоб наша влада не підтримала домовленості, де були б вершки Росії, а корінці Україні. Бо це цілком реально. Бо ті проекти, які зараз готуються, насамперед вигідні саме Кремлю. Вони аж ніяк не на користь нашим підприємствам".

Нагадаємо, що у понеділок, 17 травня, Україна та Росія збираються підписати кілька угод про співпрацю.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Росія отримає вершки, а Україна - корінці" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі