пʼятниця, 12 березня 2010 21:33

"Регіони" почнуть боротися з корупцією "з голови"

"Регіони" почнуть боротися з корупцією "з голови"

Уряд Януковича активно займатиметься боротьбою з корупцією. Про це заявив Вадим Колесніченко у програмі Точка зору.

"Досить того, щоб перші особи держави не брали хабарі і тоді вся вертикаль влади до низу працюватиме у такому режимі. Адже риба гниє з голови. Тому боротьбі з корупцією буде приділене найбільша увага. І результати ви побачите найближчим часом", - запевнив Колесніченко.

"Принаймі відкатів і заносів чемоданів в Кабінет міністрів не буде однозначно", - додав він.

Він також пообіцяв, що питання виплати НДС буде переведене в автоматичний режим.

"Буде не так, як за Тимошенко - за 5 місяців наперед НДС не повертається і люди поставлені на межу банкротства і податки з людей вибивали за 4 місяці наперед.  Цього однозначно не буде. Ми не допустимо", - зазначив "регіонал".

У свою чергу "бютівець" Олег Ляшко скептично ставиться до антикорупційних кроків "Регіонів".  Він нагадав, що на цьому тижні фракція ПР проголосувала за відтермінування закону, який посилює боротьбу з корупцією ще на півроку.

Також Ляшко згадав, що на посаду глави СБУ обрано "олігарха Валерія Хорошковського, який є прямим представником компанії РосУкрЕнерго в Україні".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" почнуть боротися з корупцією "з голови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі