пʼятниця, 12 березня 2010 20:04

"Якщо рило в пуху, значить людина сидітиме" – Колесніченко про Тимошенко

"Якщо рило в пуху, значить людина сидітиме" – Колесніченко про Тимошенко

"Регіонал" Вадим Колесніченко сказав, що Партія регіонів не допустить політичних репресій, але "кожен повинен відповідати по заслугам".

Про це він сказав у програмі Точка зору, коментуючи заяву Генпрокурора Медведька. Нагадаємо, що той закликав правоохоронні і контролюючі органи долучитися до перевірки законності використання бюджетних коштів урядом Тимошенко. Зокрема, отриманих від міжнародних організацій та законність відшкодування ПДВ.

"Якщо рило в пуху, якщо руки побували  у бюджетній кишені і гроші народу вкрадені, значить людина буде сидіти. Це однозначно" , - сказав Колесніченко.

"Ми проведемо міжнародний аудит і він буде відкритий і результати будуть оприлюднені", - додав він.

Колесніченко також повідомив, що вже порушена кримінальна справа по факту нецільового використання грошових коштів виділених на Євро -2012 у місті Львів.

Крім того, "регіонал" підтвердив, що уряд Януковича готовий виплатити борги Тимошенко, які стосуються соціальної сфери.

 " Спочатку ми повинні сформувати бюджет, визначити джерела фінансування. І після цього, я вам офіційно заявляю, - борги за Тимошенко ми виплатимо по заробітній платні і по пенсіях. Соціальні стандарти будуть збережені", - сказав Колесніченко.

У свою чергу "бютівець" Олег Ляшко сказав, що не здивований заявою Медведька.

"Немає нічого дивного в тому, що кум Віктора Януковича - Генпрокурор Олександр Медведько - раптом прокинувся і починає проявляти активність і показувати, як вони добре працюють", - сказав він.

Ляшко порадив Медведьку так само активно працювати у справі про повернення у держвласність резиденції Януковича в Межигір"ї.  

"Генпрокуратура зараз не є тим органом, який захищає інтереси держави, - зазначив Ляшко. - Це орган, який захищає інтереси конкретного клану, влади. І Медведько відпрацьовує свою посаду. Це все політичні переслідування і замовлення".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Якщо рило в пуху, значить людина сидітиме" – Колесніченко про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі