четвер, 03 листопада 2022 10:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Путінські посіпаки розродилися новими брехнями про ЗСУ

Путінські посіпаки розродилися новими брехнями про ЗСУ
Розкрили чергову порцію неправдивих новин від російських пропагандистів. Фото: pixabay.com

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 3 листопада.

Перший заступник постійного представника Російської Федерації при Організації Об'єднаних Націй Дмитро Полянський поширює чергову маніпуляцію щодо війни в Україні, повідомила в четвер пресслужба ЦПД у Telegram.

"Західні делегації фактично саботували переговори щодо проєкту резолюції РФ про біолабораторії Сполучених Штатів Америки в Україні", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник РФ в ООН розродився новими брехнями про війну в Україні

Дезінформацію поширив також секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев.

"Вважаємо, що створення Києвом "брудної бомби" відбувається не без участі західних кураторів. Якщо цю ситуацію не зупинити, вона перетвориться на катастрофу", – дезінформував росіянин.

Запорізький колаборант і зрадник України Володимир Рогов повідомив, що на Запорізькій атомній електростанції в Енергодарі запобігли теракту, який київська влада нібито готувала ще з весни.

"На території атомної станції виявили схрон із вибухівкою, яку Збройні сили України залишили ще в лютому-березні", – сказав він.

Це – фейк, попереджають у РНБО.

Рада Безпеки ООН відхилила резолюцію РФ, яка вимагала провести розслідування міфічної участі України та США в нібито реалізації програм створення біологічної зброї в Україні. Тільки сама країна-терорист і Китай підтримали документ.

Зараз ви читаєте новину «Путінські посіпаки розродилися новими брехнями про ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі