четвер, 28 березня 2013 09:07

Проміжного виборця негода змінила в бік негативного ставлення до влади - експерт

Проміжного виборця негода змінила в бік негативного ставлення до влади - експерт
За словами Цибулька, негода негативно позначиться на рейтингу влади. Фото: radiosvoboda.org

Надзвичайна ситуація, пов'язана з погодними умовами у столиці негативно вплинула на позицію виборця, який вагався щодо ставлення до чинної влади.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив політолог Володимир Цибулько.

"Ці аномальні погодні умови у Києві формують сюжет дуже схожий із сюжетом у місті Чикаго. Де фактично традиційно обиралися у міські голови представники однієї партії. А аномальні погодні умови наскільки вплинули на настрої людей, що змінили навіть певну політичну традицію, коли почали обирати представника іншої партії. Мені здається, що якраз щодо політичних перспектив і Партії регіонів, і Олександра Попова у Києві є така дуже стереотипна позиція. Однаково сприймають цю політичну силу і київського міського адміністратора", - зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Попов відповідальний не перед киянами, а перед президентом", - експерт про причини колапсу у Києві

За словами Цибулька, негода негативно позначиться на рейтингу влади.

"Погодні умови у Києві позицію такого проміжного виборця, який вагався, змінили в бік негативного, скептичного ставлення до влади у цілому. Тому що було маса попереджень, метеорологічні служби говорили про загрози, всі про це попереджали. Але місто ввійшло в цю негоду фактично неготовим", - констатував політолог.

Зараз ви читаєте новину «Проміжного виборця негода змінила в бік негативного ставлення до влади - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі