четвер, 26 липня 2018 13:40

Прокурори Холодницького отримали багатотисячні премії за лист підтримки

Прокурори Холодницького отримали багатотисячні премії за лист підтримки
Прокурори керівника САП Назара Холодницького, які написала листа на його підтримку, не прийшли на засідання КДКП. Фото: УНІАН

33 прокурори, які підписали лист на захист керівника САП Назара Холодницького, отримували премії, які перевищують 80 тис. грн. Про це повідомляє "Центр протидії корупції".

"Лист підтримки Холодницького, підписаний 33 прокурорами САП, має свою ціну. Це - премія. 672 декларації 36 прокурорів САП у системі НАЗК. Знаєте, чому так багато? Бо кожен місяць всі вони подають форму змін. Це означає, що всі вони щомісячно при встановленій законом зарплаті у розмірі 35 тис 270 грн отримують більше 80 тис., які вже потрібно декларувати. А взагалі середня зарплата усіх тих, хто вчора підписався на захист Хенерала Холодницького, - 100 тис. на місяць".

За словами голови правління Центру Віталія Шабуніна, захисники Холодницького із САП на засідання Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів не з'явилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП закрила справу про незадекларовані кредити нардепа

Сьогодні, 26 липня, розглядають справу щодо можливого звільнення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

30 березня генпрокурор Юрій Луценко попросив Квалифікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів розглянути зняття з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Його підозрюють у втручанні у слідство. У липні дисциплінарна комісія рекомендувала не звільняти Холодницького.

Зараз ви читаєте новину «Прокурори Холодницького отримали багатотисячні премії за лист підтримки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі