понеділок, 08 серпня 2011 21:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прихильники Тимошенко очікують "атаки правоохоронців" на Хрещатику

Прихильники Тимошенко очікують "атаки правоохоронців" на Хрещатику

До наметового містечка біля Печерського суду прийшли судові виконавці. Про це повідомляє "Українська правда". Судові виконавці прийшли у супроводі понятих і трьох міліціонерів.

Вони передали депутату від БЮТ Сергію Пашинському та першому заступнику глави партії "Батьківщина" Олександру Турчинову копію ухвали суду.

Наразі біля наметового містечка перебуває близько 200 осіб, в тому числі депутати від БЮТ.

Вручивши копію постанови, судові виконавці та міліціонери пішли.

Як повідомив журналістам Турчинов, прихильники Тимошенко очікують "атаки правоохоронців" на наметове містечко.

За його словами, це може відбутися вночі з 4 до 6 години ранку.

Раніше представники державної судової виконавчої служби покинули місце проведення акції на підтримку лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко під Лук'янівським СІЗО.

Як повідомив прес-секретар "Батьківщини молодої" Андрій Любка, судові виконавці спільно з співробітниками управління з благоустрою Київміськдержадміністрації зачитали протестувальникам рішення Окружного адмінсуду Києва про заборону проведення масових акцій під Лук'янівським СІЗО і Печерським райсудом.

Нагадаємо, Окружний адмінсуд Києва заборонив масові акції під Печерським судом і Лук'янівським СІЗО. Рішенням суду було заборонено проводити будь-які акції по всьому периметру вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності, з 7 по 31 серпня, а також на вулиці Дегтярівській, по всьому периметру стаціонарної огорожі Лук'янівського СІЗО - безстроково.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко очікують "атаки правоохоронців" на Хрещатику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі