неділя, 24 січня 2010 11:59

Прихильники Куніцина закликають кримчан голосувати за Януковича

Прихильники Куніцина закликають кримчан голосувати за Януковича
Загальнокримський форум прихильників "Блоку Куніцина" вирішив підтримати у другому турі президентських виборів Віктора Януковича.

У резолюції форуму підкреслюється, що "молода українська держава потребує політичної стабільності, забезпечити яку здатні лише професійно відповідальні керівники і політики".

Як відомо, Сергій Куніцин - голова міськдержадміністрації Севастополя, призначений на цю посаду президентом Віктором Ющенком у 2006 році.

У документі йдеться, що "саме цей аргумент став вирішальним у рішенні підтримати Віктора Януковича у другому турі президентських виборів 2010 року".

"Саме його професійний досвід і світоглядні позиції в найбільшому ступені відповідають соціально-економічним і політичним запитам кримчан і севастопольців", - зазначається у резолюції.

Форум закликав усіх прихильників Куніцина 7 лютого прийти на виборчі дільниці і віддати свої голоси на підтримку Януковича, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Куніцина закликають кримчан голосувати за Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі