четвер, 06 лютого 2020 15:29

Президент дав депутатам на земельне питання 2 дні

Президент дав депутатам на земельне питання 2 дні
Зеленський попросив "сліг народа" ухвалити закон про ринок землі за два дня. ФОто: Укрінформ

Під час ранкового засідання фракції "Слуга народу" президент Володимир Зеленський звернувся до народних депутатів із побажаннями проголосувати законопроєкт "Про обіг землі" у другому читанні за 2 дні.

Про це РБК-Україна розповіло джерело у парламенті.

Так, Зеленський висловив побажання щодо ухвалення закону до кінця пленарного тижня.

"Це звучало як побажання, чи можна це зробити. На що спікер відповів, що все залежатиме від кількості правок, на яких наполягатимуть під час розгляду в залі", - повідомив співрозмовник агентства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Верховній Раді скасували "земельну ніч"

Депутати наголошували, що розглянути близько 4 тис. правок за два дні неможливо.

Раніше в Раді пройшло засідання фракції "Слуга народу", на якому був присутній президент Володимир Зеленський. Головною темою обговорення став законопроєкт про обіг землі. На засіданні президент попросив депутатів підтримати поправки, які схвалив комітет, і проголосувати в другому читанні.

Верховна рада України в четвер, 6 лютого, почала розгляд законопроєкту про ринок землі в другому читанні.

Раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що в четвер, 6 лютого, парламент розглядатиме лише закон про ринок землі. Нардепи продовжили засідання до 19:30 для розгляду законопроєкту в другому читанні.

Зараз ви читаєте новину «Президент дав депутатам на земельне питання 2 дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі