пʼятниця, 22 вересня 2023 09:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Президент анонсував звільнення Бахмута і ще двох міст

Президент анонсував звільнення Бахмута і ще двох міст
Президент Володимир Зеленський відмовився назвати міста, які наші захисники мають намір звільнити. Фото: president.gov.ua

Сили оборони збираються звільнити захоплений росіянами Бахмут на Донеччині і ще два міста.

Про це вчора заявив президент Володимир Зеленський під час дискусії з американськими редакторами у Вашингтоні, передає CNN.

"Ми деокупуємо Бахмут. Гадаю, що ми також деокупуємо ще два міста", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні трупів і гори металобрухту: повідомили втрати ворога за добу

Водночас Зеленський відмовився назвати міста, які Збройні сили України планують звільнити.

"Я не скажу, які саме міста, вибачте. І тому у нас є план. Дуже, дуже комплексний план", – додав президент.

Розпочалася 576-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

У зв'язку із катастрофічними втратами окупантів та з метою комплектування підрозділів повітряно-десантних військ на території Краснодарського краю Російської Федерації проводяться агітаційні заходи в місцях позбавлення волі. В'язням обіцяють дострокове звільнення з місць позбавлення волі в обмін на контракт із збройними силами Росії, термін дії якого до закінчення війни.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала удару по пункту управління, зенітно-ракетному комплексу, 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще двічі вдарила по станціям РЕБ противника. Також нашими захисниками знищено ворожий ударний БпЛА типу Shahed-136/131. Підрозділами ракетних військ уражено пункт управління, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, дев'ять артилерійських засобів та дві станції РЕБ противника.

Зараз ви читаєте новину «Президент анонсував звільнення Бахмута і ще двох міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі