четвер, 17 лютого 2022 10:10

Потап і Настя Каменських, розбійний напад на журналістів і депутати: як Коломойський відгуляв день народження

Потап і Настя Каменських, розбійний напад на журналістів і депутати: як Коломойський відгуляв день народження
Ігор Коломойський перебуває під санкціями США. Фото: Дмитро Ларін

13 лютого у Дніпрі олігарх Ігор Коломойський святкував день народження. На святкування мали приїхати понад 50 гостей.

Про це розповів журналіст Михайло Ткач.

У місто прилетів колишній перший заступник голови правління Приватбанку, бізнесмен Олег Гороховський. Протягом дня з Києва до Дніпра прилетіли близько десяти чартерів.

Під час зйомок в аеропорті охорона "кримінального авторитета" Олександра Петровського на прізвисько "Нарік" здійснила розбійний напад на журналістів.

На відео поліцейських, які приїхали на місце події вже після нападу на оператора ЗМІ й видалення відео з його телефона, чути, що правоохоронці не захищали й бездіяли, коли охорона за вказівкою Петровського продовжувала утримувати працівника УП.

"Ми його заберемо з собою разом з другим. Не відпускайте нікуди його", - каже Петровський на відео.

Після зйомки журналістами пасажирів на вході до віптерміналу поліція виставила співробітника з автоматом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський: Деолігархізація Зеленського мене "відбілила"

Святкування проходило в культурно-діловому центрі "Менора".

Там були Петровський, колишній член фракції "Слуга народу", народний депутат Олександр Дубінський, депутат з групи "Партія "За майбутнє" Юрій Шаповал, колишній нардеп і бізнес-партнер Коломойського Євген Геллер, підсанкційний бізнесмен Павло Фукс, співвласник "Студія Квартал 95" Тімур Міндіч, бізнесмен Ігор Суркіс, голова правління однієї з найбільших нафтогазовидобувних компаній в країні "Укрнафтобуріння" Михайло Бакуненко, представники неформальної групи "Приват".

Гостей розважали Потап і Настя Каменських.

Святкували 8 год., розїжджалися з опівночі до третьої ночі.

15 лютого напад на журналістів прокоментував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Заявив про два кримінальних провадження.

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що не раз звертався до влади на всіх рівнях, щоб прибрали з міста організовані злочинні угруповання.

У січні США подали позов про конфіскацію майна, пов'язаного з Коломойським і Геннадієм Боголюбовим. Американське міністерство юстиції повідомило про нерухомість, яку утримували коштами від розкрадань у Приватбанку.

На початку року президент Володимир Зеленський приїжджав на курорт "Буковель" і розмістився в готелі Radisson Blu Resort Bukovel, у якому також зупинявся Коломойський.

Олігарх перебуває під санкціями США.

Зараз ви читаєте новину «Потап і Настя Каменських, розбійний напад на журналістів і депутати: як Коломойський відгуляв день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі