середа, 17 лютого 2016 10:42

Порошенко звільнив ще одну суддю за справу проти майданівців

Порошенко звільнив ще одну суддю за справу проти майданівців

Президент Петро Порошенко звільнив ще одну суддю за порушення присяги під час подій Революції Гідності.

Про це повідомляє сайт президента.

Суддя Дніпровського районного суду міста Києва Владислава Гудим ухвалила необґрунтовані рішення під час обрання запобіжного заходу для активістів Євромайдану та Автомайдану.

"За висновком Тимчасової спеціальної комісії з перевірки судів загальної юрисдикції, під час подій на Майдані Владислава Гудим не забезпечила дотримання принципів самостійності і незалежності, конституційних засад судочинства, а також повного і всебічного дослідження всіх обставин у справах та проведення невідкладного судово-медичного обстеження", - йдеться у повідомленні.

Раніше Порошенко звільненив з посад п'ять суддів, щодо яких Вища рада юстиції визнала порушення суддівської присяги та ухвалення неправових рішень щодо активістів Революції Гідності. Це троє суддів у місті Києві – суддя Оболонського районного суду Юлія Швачач, суддя Шевченківського районного суду Дмитро Кравець та суддя Оболонського районного суду Віталій Літвінов, а також у місті Харкові – судді Червонозаводського районного суду Олена Васильєва та Денис Чудовський.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко звільнив ще одну суддю за справу проти майданівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі