субота, 08 жовтня 2022 23:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк пояснив, чому у вибухах на Кримському мосту зацікавлені російські військові

Подоляк пояснив, чому у вибухах на Кримському мосту зацікавлені російські військові
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував вибухи на Кримському мосту. Фото: Укрінформ

Вибух на Кримському мосту влаштували дійсно самі росіяни.

Між Федеральною службою безпеки та Міноборони РФ відбуваються "розборки". ФСБ поступово підбиралася до тих чи інших генералів, намагаючись їх арештувати, розповів в ефірі каналу "FREEДОМ" радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Багато генералів перебувають уже під "неформальним" арештом в РФ – ті, які мали безпосереднє відношення до війни. Різко ослабли позиції того ж Шойгу, Герасимова та інших членів генерального штабу РФ", – каже радник глави Офісу президента.

Російська спецслужба планувала арештувати генеральську еліту, посадивши своїх людей на ключові посади, щоб продовжити війну у тому вигляді, у якому її розуміє ФСБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото пошкодженого Кримського мосту показали з космосу

ФСБ забезпечувала охорону Кримського мосту, об'єкту №1 для Путіна і не зуміла його захистити.

"Міноборони тепер буде тепер казати: "ФСБ не захистила міст і тепер порушена логістика постачання військ південного напрямку". І якщо тепер почнуться якісь програші російських військ, а вони без сумніву почнуться, то можна буде сказати, що "РФ програє через ФСБ", – зазначив Подоляк.

Це показує стрімку втрату керованості і на окупованих територіях, і у самій Росії

"Ми очікуємо тільки пришвидшення панічних настроїв на окупованих територіях і полегшення проведення контрнаступу", – підсумував він.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

На мосту зруйнована частина дорожнього полотна.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк пояснив, чому у вибухах на Кримському мосту зацікавлені російські військові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі