середа, 28 лютого 2024 16:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Почитайте останні новини з РФ" - Буданов дав прогноз щодо війни

"Почитайте останні новини з РФ" - Буданов дав прогноз щодо війни
Українські безпілотники б'ють по російських НПЗ, сказав Кирило Буданов. Фото: Ян Доброносов, Facebook.com/dobronosov.yan

Класична позиційна фронтова війна поступово відходить у минуле.

ХХІ століття створює нові виклики як на полі бою, так і в тилу. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю NV.

"Не сумніваюся, що війна завершиться нашою перемогою, а відтак - поразкою Росії. Бо це екзистенційне питання, і його розв'язок очевидний - добро зобов'язане покарати зло, справедливість мусить утвердитись над беззаконням, краса має восторжествувати над потворністю", - сказав начальник ГУР.

Маємо активно знищувати технічний, виробничий і фінансовий потенціал ворога в його тилу, заявив Буданов.

"Нафтобази, заводи, виробничі цикли зброї, ураження стратегічних об'єктів в тилу Росії - це наша законна ціль. І ми це вже вдало виконуємо", - сказав.

"Почитайте останні новини з РФ про ситуацію на їхніх НПЗ після прильоту українських БПЛА", - зазначив Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ збили другий за день Су-34 - фото падіння російського літака

Також українські дрони знищили третину флоту російських окупантів у Криму, повідомив начальник ГУР.

"Подивіться, що роблять наші морські дрони з Чорноморським флотом РФ, третина якого вже знищена, попри те, що свого власного в класичному розумінні ХХ століття флоту Україна взагалі немає", - сказав Буданов.

"Найвдаліший день іще попереду - це день нашої перемоги і тотальної поразки імперії зла - РФ. І хоча цей день не буде кінцем історії, бо нам іще буде треба виявити, знайти і покарати усіх військових злочинців, де би вони не ховалися, в той день я буду щасливим і задоволеним", - заявив начальник Головного управління розвідки.

Вночі проти 9 лютого у Краснодарському краї РФ було атаковано два нафтопереробних заводи. По НПЗ вдарили безпілотники Служби безпеки України, повідомили ЗМІ.

Україна наздогнала Російську Федерацію у кількості виробництва ударних дронів-камікадзе, подібних до іранських Shahed, повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Зараз ви читаєте новину «"Почитайте останні новини з РФ" - Буданов дав прогноз щодо війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі