субота, 19 листопада 2022 02:58

Петиція про позбавлення нардепів від ОПЗЖ мандатів набрала майже 28 тисяч голосів

Петиція про позбавлення нардепів від ОПЗЖ мандатів набрала майже 28 тисяч голосів
Хоча партія ОПЗЖ заборонена в Україні, нардепи від неї, як ні в чому не бувало, засідають у Раді. Фото: espresso.tv

Петиція з приводу позбавлення мандатів народних депутатів України всіх політиків, які представляють у Верховній Раді нині заборонену "опозиційну платформу - за життя", набрала за дві доби майже 28 тисяч голосів.

Тепер петицію, опубліковану на сайті президента України, має розглянути глава держави Володимир Зеленський.

Петиція № 22/169742-ЕП від 16 листопада за авторством народного депутата від фракції "європейська солідарність" Олексія Гончаренка, вже набрала 27 989 голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнім з ОПЗЖ – Шуфричу і Суркісу дали крісла у Національному олімпійському комітеті

Автор петиції зазначає, що представники ОПЗЖ пропагували "русскій мір" ще до початку повномасштабного вторгнення, неодноразово літали і їздили в Москву, зустрічалися з представниками російської влади. А з початком війни багато з них або втекли за кордон, або перейшли на бік окупантів, в найкращому випадку - просто ніяк не проявили себе і не допомагали Україні.

"Тому ми разом з громадськістю просимо президента звернутися до Верховної Ради з приводу негайного розгляду постанови. Зрадників не повинно бути в українському парламенті", - резюмував Гончаренко.

Раніше ця ж петиція за трохи більше, ніж добу з моменту появи на сайті президента, набрала 26 тис.голосів.

Ще одна петиція щодо ОПЗЖ, про позбавлення народного депутата від забороненої партії "опозиційна платформа - за життя", колишнього "регіонала" Юрія Бойка звання Героя України назбирала понад 25 тис.голосів.

Зараз ви читаєте новину «Петиція про позбавлення нардепів від ОПЗЖ мандатів набрала майже 28 тисяч голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі