пʼятниця, 30 червня 2006 17:47

Партія регіонів чекає, коли більшість захоче обрати спікера

Член Партії регіонів Микола Азаров вважає, що коаліція піде на компроміси з опозицією, коли наступить критичний момент в обранні спікера і прем"єр-міністра.

- Ми поставили певні умови та будемо триматися доти, поки ці товариші не зрозуміють, що розмова з позиції сили арифметичної більшості неможлива, - відзначив політик, додавши, що в переговорах між опозицією та коаліцією можливі компроміси і домовленості.

Азаров упевнений, що коаліція зрозуміє це коли "їм "заманеться" обирати спікера Верховної Ради".

- Зараз не горить, тому вони спокійно ставляться до питання блокування Верховної Ради. Коли треба буде обирати спікера та прем"єр-міністра, тоді сядуть за стіл переговорів і підуть на всі компроміси", - прогнозує представник Партії регіонів.

В іншому випадку можливий розпуск парламенту, від якого, як упевнений Азаров, виграє тільки одна політична сила - Партія регіонів.

Починаючи з 27 червня, Партія регіонів блокує роботу Верховної Ради, протестуючи проти запропонованою коаліцією процедури обрання спікера ВР і прем"єр-міністра, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів чекає, коли більшість захоче обрати спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі