пятница, 30 июня 2006 17:47

Партія регіонів чекає, коли більшість захоче обрати спікера

Член Партії регіонів Микола Азаров вважає, що коаліція піде на компроміси з опозицією, коли наступить критичний момент в обранні спікера і прем"єр-міністра.

- Ми поставили певні умови та будемо триматися доти, поки ці товариші не зрозуміють, що розмова з позиції сили арифметичної більшості неможлива, - відзначив політик, додавши, що в переговорах між опозицією та коаліцією можливі компроміси і домовленості.

Азаров упевнений, що коаліція зрозуміє це коли "їм "заманеться" обирати спікера Верховної Ради".

- Зараз не горить, тому вони спокійно ставляться до питання блокування Верховної Ради. Коли треба буде обирати спікера та прем"єр-міністра, тоді сядуть за стіл переговорів і підуть на всі компроміси", - прогнозує представник Партії регіонів.

В іншому випадку можливий розпуск парламенту, від якого, як упевнений Азаров, виграє тільки одна політична сила - Партія регіонів.

Починаючи з 27 червня, Партія регіонів блокує роботу Верховної Ради, протестуючи проти запропонованою коаліцією процедури обрання спікера ВР і прем"єр-міністра, пише Українська правда.

Сейчас вы читаете новость «Партія регіонів чекає, коли більшість захоче обрати спікера». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі