вівторок, 19 березня 2013 13:59

Об'єкти під Євро-2012 будувалися з розрахунком на майбутнє - Азаров

Об'єкти під Євро-2012 будувалися з розрахунком на майбутнє  - Азаров
Фото: ipress.ua

Об'єкти, побудовані під Євро-2012, будувалися з розрахунком на майбутнє і ще будуть завантажені.

Про це під час підсумкової прес-конференції сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

Відповідаючи на зауваження журналіста щодо того, що новий львівський аеропорт та стадіон, побудовані під чемпіонат з футболу, використовуються лише частково, однак на їхнє утримання йдуть великі кошти із держбюджету, голова уряду наголосив:

"Ось я коли почув це питання, то, чесно кажучи, внутрішньо посміхнувся. У вас діти є? Ви ж ніколи на трирічну дитину не купуєте одяг в розрахунку на сьогоднішній день. Прийнято на виріст купувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народна підтримка: у Ющенка - найменша, у Кличка - найбільша

Азаров додав: "Хто ж будує такі об'єкти як аеропорт, з розрахунку сьогоднішньої пропускної спроможності? Якщо такий об'єкт будується, він будується в розрахунку на 100-200 років. А ви можете передбачити, який у Львові буде вантажопотік через 50 років?".

Прем'єр переконаний, що вже найближчим часом аеропорт буде завантажений. Однак, він розкритикував місцеву владу у Львові за те, що вона "не по-господарськи розпоряджається" новим стадіоном.

"Мені дуже прикро за львівське керівництво, що отримавши від держави такий подарунок", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович і Азаров спілкуватимуться лише з цивілізованими парламентарями

Азаров додав: "Зараз багато піднімається таких інсинуацій. Мовляв, "Бориспіль" не використовується. Повторюю - ніхто не будує такі об'єкти на сьогоднішній день. Але ж коли туди приїжджаєш, одразу відчуваєш, що ти — в європейській державі".

Зараз ви читаєте новину «Об'єкти під Євро-2012 будувалися з розрахунком на майбутнє - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі