четвер, 20 травня 2021 19:15

"Нижче плінтуса" - Кличко про жарти "95 кварталу"

"Нижче плінтуса" - Кличко про жарти "95 кварталу"
Кличко назвав жарти "95 кварталу" про себе "нижче плінтуса". Фото: УП

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував жарти "95 кварталу" про себе. Чути їх йому було неприємно.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Я не є прихильником "95 кварталу", багато жартів були нижче плінтуса. Відверто хочу сказати, мені було неприємно чути ці жарти. Я навіть зустрів… як його, без зачіски той, Кошового. Ми з братом були на якомусь дні народження, де він розважав публіку. Кажу йому: "Ну, ти жартуєш, приміряєш мій пояс". Після цього він почав говорити: "Клички мене впіймали вдвох і хотіли побити", - розповів мер.

Він додав, "щоб когось побити (йому. - Gazeta.ua), у них грошей (кварталівців. - Gazeta.ua) не вистачає на це".

"Я, як професійний спортсмен, бити просто так не можу – тільки за великі гроші, яких навіть у цих хлопців не знайдеться", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський про Кличка: Ми не конкуренти

Відповідаючи на запитання, чому у них напружені стосунки із президентом Володимиром Зеленським, мер зазначив, що це для нього також дуже цікаво.

"Думаю, що через те, що я не є представником цієї влади. Багато речей їх дратують. Наприклад, коли місто сказало, що готове допомогти уряду у закупівлі вакцин. Я використовував свої зв'язки. Більш того, потім були розіслані листи, що єдиним контрагентом із закупівлі вакцини може виступати виключно уряд. Ми допомагаємо, але як у випадку локдауну і вакцини, це сприймається як перевищення повноважень Кличком", - пояснив мер.

Більша частина жителів Києва задоволені діяльністю мера Віталія Кличка. Підтримали його роботу – 53% містян, ще 46% – ні.

Нагадаємо, столична прокуратура та фіскали продовжують серію обшуків у приміщеннях КМДА й приватних підприємств. Зокрема, обшуки вже відбулися в комунальних підприємствах Спецжитлофонд, Київзеленбуд, Київавтодор, Київміськсвітло, Київпастранс і Київський метрополітен. Працівників установ підозрюють у корупції щодо виділення землі, махінації на закупівлях, заволодінні коштами міського бюджету й ухиленні від сплати податків. Сума збитку - мільйони гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Нижче плінтуса" - Кличко про жарти "95 кварталу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі