середа, 15 квітня 2009 18:21

Незадоволений Ющенко обізвав працівника "молдованином"

Незадоволений Ющенко обізвав працівника "молдованином"

У вівторок, 14 квітня, Президент України Віктор Ющенко під час наради з проблем агропромислового комплексу назвав одного з своїх технічних працівників "молдаванином".

Як вже повідомлялося, у вівторок Ющенко відвідав з робочою поїздкою Київську область. У Переяслав-Хмельницькому районі він ознайомився з роботою підприємства "Нива Переяславщини", а в Яготині відвідав місцевий маслозавод і провів нараду з питань фінансового стану підприємств АПК і щодо ситуації в тваринництві.

Під час наради Президент виступив з промовою про проблеми в АПК, вказуючи на графіки, що демонструються за допомогою проектора. Коли одна з кривих не помістилася на екрані, Ющенко попросив налагодити зображення.

На його прохання відгукнувся один із технічних працівників.

Замість того, щоб налаштувати проектор, чоловік підійшов до Президента і пересунув екран.

"Ви як молдованин.", - сказав на це Ющенко. Присутні на нараді чиновники сприйняли його слова з посмішкою. Сам Президент тут же вибачився: "Я не мав на увазі націю".

Слова Президента записали журналісти.

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Незадоволений Ющенко обізвав працівника "молдованином"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі