середа, 15 квітня 2009 18:08

Ющенко знову балотуватиметься в президенти

55-річний президент Віктор Ющенко братиме участь у майбутніх виборах глави держави. Так само і в можливих дострокових парламентських перегонах.

— Я знаю, що за мною все одно стоїть кілька мільйонів людей, які поділяють мої цінності. Якщо прийму інше рішення, вони сприймуть його як прояв слабкості, як зраду та відмову від завершення розпочатої справи, — пояснює своє рішення Ющенко.— Якщо я побачив рейтинги, це не означає, що одразу повинен хапатися за валідол і змінювати свої наміри.

Нині, за даними соцопитувань, найбільші президентські рейтинги в лідера Партії регіонів Віктора Януковича, прем"єр-міністра Юлії Тимошенко та екс-спікера Арсенія Яценюка. Ющенка, за різними даними, підтримують 5–7% виборців.

— Віктор Андрійович розраховує на те, щоб взяти участь у виборах і навіть програти, але з честю, — каже директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Кость Бондаренко, 39 років. — Поставити йому немає на кого. Тож доведеться йти на програш самому.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знову балотуватиметься в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі