середа, 25 березня 2009 13:34

Нємцов: Путінська пропагандистська машина – дуже антиукраїнська і брехлива

Нємцов: Путінська пропагандистська машина – дуже антиукраїнська і брехлива
У Кремлі з України роблять головного ворога. Про це в інтерв"ю ForUm"у заявив російський політик, опозиціонер Борис Нємцов.

"Громадська думка в Росії формується за рахунок путінських телеканалів, які у нас називаються "зомбоящики". Причому, справа не в тому, яка насправді Україна, а в тому, що так влаштована путінська пропагандистська машина – дуже антиукраїнська і дуже брехлива", - сказав він.

Разом з тим Нємцов підкреслив, що "все більше росіян вважають Україну не дружньою, ворожою Росії країною" і додав: "Тих, хто налаштований доброзичливо також чимало, але вони піддаються жорсткому пропагандистському тиску".

Відповідаючи на запитання кого, на його думку, на майбутніх українських виборах буде підтримувати РФ і чи буде взагалі, Нємцов зазначив, що в Кремлі ще пам"ятають ганьбу 2004 року і хоча російські власті і "не відрізняються особливою прозорливістю, проте, цього разу будуть хитріші". І "навряд чи афішуватимуть свої симпатії або антипатії".

"Єдине, що треба мати на увазі всім учасникам передвиборного марафону в Україні, що оприлюднення таємних домовленостей з Путіним – це смерть для будь-якого українського політика. І мені здається, що українські політики поводитимуться обережно", - попередив політик.

ForUm
Зараз ви читаєте новину «Нємцов: Путінська пропагандистська машина – дуже антиукраїнська і брехлива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі