понеділок, 20 серпня 2018 11:29

Назвали найбільшого саботажника у фракції Порошенка

Лідером ігнорування законів, що відповідають передвиборчій програмі БПП, виявився нардеп Віталій Чепинога.

Про це повідомляють журналісти Bihus.Info

Віталій Чепинога - екс-прес-секретар Юлії Тимошенко, який пройшов у нинішній парламент від Блоку Порошенка. Політик пропустив або не підтримав 93% голосувань за програмні обіцянки президентської політсили.

Крім того, понад 60% ключових голосувань БПП проігнорували такі її представники: агробізнесмен Вадим Нестеренко, засновник "Інтернет партії України" Дмитро Голубов, юристка Наталія Агафонова, сестра військового прокурора - письменниця Марія Матіос.

Автор: bihus.info
 

До слова, у фракції "Самопоміч" найменше депутатів, які систематично не голосують за передвиборчі обіцянки. Більше половини ключових голосувань фракції проігнорував тільки нардеп Семен Семенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні "регіонали" виявилися найбільшими пустомелями в Раді

Українці обрали Верховну Раду восьмого скликання на позачергових виборах 26 жовтня 2014-го. До парламенту пройшли: "Народний фронт", "Блок Петра Порошенка", "Самопоміч", "Опозицій­ний блок", Радикальна партія Олега Ляшка й "Батьківщина". У Раді працюють 423 депутати. 225 обрані за списками партій і 198 - в одномандатних округах.

Свої повноваження парламент має припинити 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільшого саботажника у фракції Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі