понеділок, 27 травня 2024 12:35

Рада змінила склад ТСК щодо фортифікацій і дронів на тлі скандалу

Рада змінила склад ТСК щодо фортифікацій і дронів на тлі скандалу
Після скандалу Рада змінила склад ТСК. Фото: t.me/yzheleznyak

Верховна Рада змінила склад тимчасової слідчої комісії щодо використання бюджетних коштів на облаштування фортифікаційних споруд на лінії зіткнення та на виготовлення та закупівлю дронів.

З комісії виведено нардепа від забороненої ОПЗЖ, повідомив нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк.

"Не встигла ще ТСК по фортифікаціях та дронах попрацювати, а вже зміни. У СН Єлізавету Богуцьку змінюють на Мурдія. Але головна інша зміна. Думаю, проєкт "Схеми", які робили по ньому розслідування і підняли це питання, буде особливо задоволений: депутата Віталія Борта виводять з складу комісії. Замість нього буде Дмитро Разумков", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОП різко відреагували на заяви про відсутність оборонних фортифікацій на Харківщині

Після низки скандалів навколо фортифікацій на Харківщині Верховна Рада 22 травня ухвалила постанову про створення ТСК щодо використання бюджетних коштів на будівництво оборонних споруд і виготовлення дронів. Тоді спалахнув новий скандал, адже до складу цієї комісії увійшли нардепи від забороненої колишньої партії ОПЗЖ.

Верховна Рада 22 травня проголосувала за створення тимчасової спеціальної комісії з облаштування фортифікацій та закупівлі дронів.

Таке рішення підтримали 277 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Рада змінила склад ТСК щодо фортифікацій і дронів на тлі скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі