неділя, 15 січня 2023 05:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Науседа: Росія – терористична країна, вона має бути покарана

Науседа: Росія – терористична країна, вона має бути покарана
Науседа пообіцяв, що для РФ прийде час відповідати за всі її теракти і звірства. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Росія – це терористична держава, яка повністю відповідальна за всі свої злодіяння в Україні, включаючи атаку на цивільні об'єкти та вбивство мирного населення.

Зокрема РФ відповідатиме за терористичний акт у Дніпрі 14 січня, написав президент Литви Гітанас Науседа у Twitter.

"Росія – терористична країна. Куди б вони не пішли, вони несуть руйнування, смерть і величезні страждання", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН назвали число загиблих та поранених через війну з РФ мирних українців

Також президент Литви зазначив, що всі скоєні російськими терористами звірства – масові вбивства, атаки на житлові будинки, ракетний терор – ніколи ніхто не пробачить і не забуде.

"Настане час відповідальності", – пообіцяв він.

14 січня ракетним ударом російських терористів було знищено багатоповерховий будинок у Дніпрі, загинуло щонайменше 14 осіб. Станом на 01:30 15 січня з-під завалів багатоповерхівки в Дніпрі врятовано 38 осіб, кількість постраждалих зросла до 73 осіб.

Багатоповерховий будинок у Дніпрі 14 січня був знищений російськими терористами за допомогою важкої крилатої ракети Х-22. Її розробляли для ударів по авіаносних групах у роки СРСР, ракета швидкісна, важка, але вкрай неточна.

Зараз ви читаєте новину «Науседа: Росія – терористична країна, вона має бути покарана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі