неділя, 15 січня 2023 02:22

Удар росіян по Дніпру: кількість постраждалих від теракту знову зросла

Удар росіян по Дніпру: кількість постраждалих від теракту знову зросла
У Дніпрі з 15 січня оголошено триденний траур через російський теракт. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Станом на 01:30 15 січня з-під завалів багатоповерхівки в Дніпрі врятовано 38 осіб, кількість постраждалих зросла до 73 осіб.

Кількість загиблих залишається незмінною - 12 осіб, у місті з 15 січня оголошено триденну жалобу, повідомляє Дніпровська міська рада.

Одна секція дванадцятипід'їзного будинку повністю знищена.

"Як відомо, вдень 14 січня російські терористи влучили ракетою в багатоповерхівку, де живе понад 1,1 тис. людей. Вибухом повністю знищило одну із секцій будинку. Наразі відомо про 12 загиблих. Також поранення отримали 73 людини, майже всі вони зараз знаходяться в лікарнях", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командування ПС ЗСУ підтвердило знищення багатоповерхівки в Дніпрі російською ракетою Х-22

Завали продовжують розбирати. На місці працюють рятувальники ДСНС, військовослужбовці, міські комунальні служби, поліція, волонтери та добровольці.

14 січня ракетним ударом російських терористів був знищений багатоповерховий будинок в Дніпрі, загинуло не менше 12 осіб, доля 26 все ще невідома.

Зараз на місці знищеної російськими терористами багатоповерхівки в Дніпрі ведуться пошукові роботи, ліквідуються завали. Люди, які залишаються під завалами, тримають зв'язок з рідними та рятувальниками за допомогою СМС.

Зараз ви читаєте новину «Удар росіян по Дніпру: кількість постраждалих від теракту знову зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі