пʼятниця, 29 червня 2018 10:16

Потрібна реакція, як на отруєння Скрипалів: Порошенко закликав світ допомогти звільнити українських політв'язнів

Потрібна реакція, як на отруєння Скрипалів: Порошенко закликав світ допомогти звільнити українських політв'язнів
Президент України Петро Порошенко закликав міжнародну спільноту до рішучих дій для звільнення українських в'язнів Кремля

Президент України Петро Порошенко закликав міжнародну спільноту до рішучих дій для звільнення українських в'язнів Кремля.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як буде виглядати музей Революції Гідності

Порошенко висловив подяку за згуртованість світової спільноти навколо болючого питання, що стосується українських в'язнів Кремля.

"Настав час не стільки для заяв та висловлення стурбованості з боку наших міжнародних партнерів, скільки для рішучих дій у відповідь, на зразок масштабної та потужної реакції на отруєння в Солсбері", - написав він.

Економічні санкції проти Росії будуть продовжені до кінця січня 2018 року. Таке політичне рішення прийняли глави держав і урядів країн Євросоюзу. ЄС продовжить підтримувати обмеження, введені на російський фінансовий та енергетичний сектор.

Зараз ви читаєте новину «Потрібна реакція, як на отруєння Скрипалів: Порошенко закликав світ допомогти звільнити українських політв'язнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі