понеділок, 14 червня 2010 12:10

"Нашоукраїнцям" варто зберегти зв"язок з брендом "Ющенко" - політолог

"Нашоукраїнцям" варто зберегти зв"язок з брендом "Ющенко" - політолог

Екс-голову СБУ Валентина Наливайченка потрібно "розкрутити", щоб він міг очолити партію "Наша Україна" на місцевих виборах.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"В електоральному плані Наливайченко ще не дуже відома фігура. В цьому сенсі сподіватись на те, що він очолить партію і з'явиться високий рейтинг – це наївна ілюзія", - зауважив він.

Політолог наголосив, що потрібно враховувати специфіку місцевих виборів. "Списки на місцях будуть очолювати не лідер, а конкретні особи, які представляють партію у різних регіонах. Як прив'яжеться лідер партії до місцевого партійного списку – окрема технологія. Ющенку це зробити легше, аніж Наливайченку", - додав Фесенко.

"Сам Ющенко хоче відійти від публічної політики. В цьому сенсі з його боку щодо кандидатури Наливайченко проблем не буде. Але з точки зору електоральної підтримки "нашеукраїнцям" варто зберегти зв'язок з брендом "Ющенко". Інша річ, наскільки вдалою може бути комбінація з Наливайченком. Тому що його треба безконфліктно ввести в керівництво партії. Але ж не всі партійці підтримують таку ідею, тому що там є й інші претенденти на роль першої особи", - пояснив він.

Нагадаємо, що у ЗМІ з'явилася інформація про те, що екс-глава Служби безпеки Валентин Наливайченко очолить "Нашу Україну". І на місцеві вибори партія піде вже під його головуванням. Нібито кандидатуру Наливайченка просуває Микола Оніщук.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнцям" варто зберегти зв"язок з брендом "Ющенко" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі