вівторок, 06 грудня 2011 22:18

"Наша Україна" закликає опозицію підтримати росіян, що вийшли проти фальсифікацій

"Наша Україна" закликає опозицію підтримати росіян, що вийшли проти фальсифікацій

Партія "Наша Україна" закликає Комітет опору диктатурі, опозиційні сили в парламенті спільно внести проект постанови Верховної Ради, в якому висловити стурбованість недемократичними виборами до Держдуми Росії і порушенням громадянських прав росіян.

Про це заявив голова політради партії "Наша України" Валентин Наливайченко.

"Ми солідарні з громадянами Росії, які сьогодні протестують проти втручання влади у виборчий процес, недопущення опозиційних сил до участі у виборах, спотворення результатів голосування та фальсифікацій, заборони проведення мирних зборів і політичної цензури в ЗМІ. Ми приєднуємося до оцінок міжнародних спостерігачів від ПАРЄ і ОБСЄ, які відзначили велику кількість порушень в ході виборів до Держдуми, а також втручання влади у перебіг голосування", - сказав Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські вибори: опозиціонерів кидають за грати, а Путін втратив більшість

За його словами, Віктор Янукович поспішив привітати Путіна з перемогою.

"Привітальні заяви президента Віктора Януковича і Партії регіонів щодо проведення парламентських виборів у Росії є поспішними і неадекватними, ігнорують громадські протести і незгоду російських виборців із спотворенням справжнього волевиявлення людей", - вважає нардеп.

Нагадаємо, чергова, на цей раз несанкціонована, акція проти несправедливих виборів почалася в Москві у вівторок. "Незгодні" вийшли на Тріумфальну площу, туди ж раніше прийшли представники молодіжних прокремлівських рухів.

Ідуть масові затримання, поки повідомляється про сотню затриманих.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликає опозицію підтримати росіян, що вийшли проти фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі