вівторок, 06 вересня 2011 14:00

"Наша Україна" пообіцяла ставити палиці у "регіональні" колеса

"Наша Україна" пообіцяла ставити палиці у "регіональні" колеса

Партійна група "Нашої України" у Верховній Раді під час роботи 9-ї сесії парламенту активно виступатиме проти "регіонального" законопроекту про вибори та прийняття Податкового кодексу.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

"Зараз стоїть питання не про те, які ми зможемо законопроекти провести через Верховну Раду, а про те, проти яких законопроектів ми будемо активно виступати", - зауважив Парубій.

Він уточнив, що насамперед йдеться про законопроект про вибори, який готується і який партія влади анонсує як першочерговий.

"Це є закон, який спрямований на фальсифікацію виборів, на їхнє проведення під Партію регіонів. Він є сьогодні не потрібний і шкідливий для України", - упевнений "нашоукраїнець".

Крім того, за його словами, група "Нашої України" виступатиме активно проти прийняття Податкового кодексу.

"У нас буде жорстка позиція, аби скоригувати Податковий кодекс, який до цих пір ще не вступив у силу", - наголосив парламентарій.

Водночас "Наша Україна" виступила за те, щоб парламентська опозиція об'єднала зусилля для протидії політичним репресіям, захисту української мови та національного суверенітету.

"Тільки спільними діями ми зможемо захистити добробут українців та протидіяти прийняттю антисоціальних положень урядових проектів земельного законодавства, пенсійного закону, законів у сфері ЖКГ, освіти та охорони здоров'я", - заявили у "Нашій Україні".

Слід зазначити, що партійну групу "Нашої України" у парламенті було створено навесні 2011 року. До групи увійшли 11 депутатів. Зокрема, Станіслав Аржевітін, Володимир В'язівський, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Юрій Ключковський, Микола Кульчицький, Віктор Матчук, Григорій Омельченко, Андрій Парубій, Зіновій Шкутяк, Петро Ющенко. Главою групи було обрано Шкутяка.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" пообіцяла ставити палиці у "регіональні" колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі